кадър Нова телевизия Редактор: Няма да ви чипира Бил Гейтс, а Путин.

...
кадър Нова телевизия Редактор: Няма да ви чипира Бил Гейтс, а Путин.
Коментари Харесай

Асен Григоров: Няма да ви чипира Бил Гейтс, а Путин

кадър Нова телевизия 

Редактор: 

Няма да ви чипира Бил Гейтс, а Путин. С тези думи стартира присъединяване си в днешното издание на предаването “Пресечна точка ” по Нова телевизия журналистът Асен Григоров. Той сподели, че е прочел през днешния ден, че Русия стартира стратегия за 620 млн. евро, в която е планувано монтирането в човешкия мозък на микрокомпютри за непосредствено предаване на информация от външни устройства. Източник на информацията е съветския в. " Комерсант ".

„ Значи може и да се гласоподава по този метод ”, пошегува се водещия Михаил Дюзев, който насочи тематиката на диалога към прогнозите, че ГЕРБ и „ ИТН ” ще имат съвсем идентичен резултат на изброите в България. Григоров сподели, че драмата в тези проучвания е само за социолозите. „ Скептичен съм, като виждам тези данни, те даже не са моментна фотография. Този министрески съвет вади скандални неща, ще има развой на осмисляне. Хората ще вземат решение в последния миг ”, разяснява журналистът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР